Zöldhályog gyógytea

11 táplálék, amely bizonyítottan csökkenti a glaukóma kockázatát

szem trombózis látás helyreállítása

Indokolt-e a primer, nyitott zugú glaukóma szűrővizsgálata? A British Journal of Ophthalmology-ban Régebben úgy gondolták, hogy a kávé, a koffein emelik a glaukoma kockázatát, de ez a friss vizsgálat zöldhályog gyógytea igazolta ezt a feltevést.

látomás 30 megjelenés

A különféle zöldhályog gyógytea koffeintartalmú italok és a glaukoma összefüggéseit vizsgálva Dr. Anne Coleman University of California, Los Angeles és munkatársai azon betegek adatait használták fel, akik a National Health and Nutrition Examination Survey NHANES os vizsgálata során kérdőíveket töltöttek ki táplálkozásukról, életmódjukról, orvosi vizsgálataikról, vérképleletükről, és szemészeti vizsgálataik eredményeikről.

A vizsgálatban résztvevő, részletes szemészeti vizsgálati lelettel rendelkező. Ugyanakkor nem volt kimutatható statisztikai összefüggés a koffeinmentes forró tea és a glaukoma kockázata zöldhályog gyógytea.

immunitás látás

A vizsgálat eredményei nem indokolják, hogy az emberek megváltoztassák szokásaikat, életmódjukat. Idan Hecht Tel-Aviv University in Israel hozzászólásában kifejtette, hogy a glaukóma legjobb zöldhályog gyógytea a rendszeres szemészeti kontroll-vizsgálat de az életmód, és a táplálkozás természetesen befolyásolhatják a kialakulását.

Az utóbbi években számos vizsgálat indult annak kiderítésére, hogy az életstílus változtatásával hogyan lehetne csökkenteni bizonyos betegségek kockázatát.

a látásélesség nincs korrigálva

A legújabb adatok szerint a C-vitamin, az E-vitamin, és a cink is védi a szem egészségét, de a teában lévő antioxidánsok is hasonlóan kedvező hatásúak.

Érdekestémák