Korrekciós műtét

Tengelykorrekció (osteotomia)

Szürkehályog műtét

Select Page Korrekciós mellnagyobbítás A műtét során nem csak a méretnövelés a cél, hanem a mellek korrekciós műtét és helyzeti megjelenését is korrigáljuk A korrekciós mellnagyobbítás történhet különböző mellfelvarrási technikákkal és belső szövetátrendezési módszerekkel.

Ez utóbbi egy forradalmian új terület: minimálisan invazív technikával, endoszkópos módszerekkel úgy mozgatják a mell izomzatát és a mirigyállományt, hogy az implantátum felett úgynevezett emelési hatást hozzanak létre.

korrekciós műtét

Ehhez nagyon precíz anatómiai és biomechanikai ismeretek, továbbá műtéti jártasság szükséges. A műtét tervezése a hagyományos mérőmódszerek mellett ma már szoftveres háttérrel történik.

Kezelési elvek

A páciensekben általában a műtéti rajz áttekintése és a tükör előtti méretpróba melltartóba helyezett implantátumokkal után tudatosul, hogy milyen lesz az esztétikai végeredmény. A legkisebb heggel járó műtét a mell alatti bemetszés.

Ennek következtében az ízület korai, fokozott kopása kezdődik, ill.

Ezzel el lehet végezni egy kisebb mértékben lógó emlő egyidejű emelését és nagyobbítását is. A mell nagyobbítását implantátummal végzik, amelyet hagyományos módszer szerint vagy a mellizom, vagy a mirigyállomány alá lehet beültetni.

Rólunk mondták

Double bubble deformitás és fokozott animáció megszüntetése dual plane technikával mell alatti bemetszéssel Újabb, szebb esztétikai eredményt adó módszer, ha az implantátum behelyezéséhez az izomzatot és a mirigyállományt szétválasztják, és az implantátum felső része a mellizom, alsó része pedig a mirigyállomány alá kerül úgynevezett dual korrekciós műtét technika. Ennek az eljárásnak korrekciós műtét az előnye, hogy a mell formája szebb, esése természetesebb lesz, és a mellizomzat összehúzódásával járó mozgásokkor sem ugrik össze az implantátum.

korrekciós műtét

A korrekciós műtét plane technika az izom alattiság tartósságát és a mirigy alattiság szépségét ötvözi. A következő műtéttípus a bimbóudvaron keresztül történő beavatkozás.

Általános információk

Ilyenkor egy kör alakú bemetszés után nem csak az implantátumot helyezik el dual plane helyzetbe, hanem az emlő bőrszövetét is megfeszesítik egy speciális varrástechnikával Benelli-technika.

Nagyobb mértékben logó emlőknél egy kisebb darabot el is távolítanak az emlő bőréből pillangó plasztika, fordított T-vágással. A fentiek mindegyike hegspóroló módszer, és a meglévő mirigyállományt egyenletesen teríti el az implantátum felszínén.

korrekciós műtét

Ennek következtében a kívánt gömb vagy csepp alak jön létre. A műtét után a mell végleges formája átlagosan három hónap múlva kialakul, a hegesedés azonban egy évig is eltarthat, így erre kell leginkább odafigyelni.

Árak Az elváltozás Az arc harmóniáját megbontó, előnytelen formájú és nagyságú orr hátrányos helyzetbe hozhatja tulajdonosát az élet különböző területein. Az orr, az arc egyik meghatározó, leginkább szembeötlő része, ezért formai eltérései, zavaró elváltozásai súlyos pszichés problémát okozhatnak.

A hegek gondos ápolást igényelnek. Ennek módját is tartalmazza a részletes tájékoztató anyag, amelyet a páciensek a műtét után megkapnak orvosuktól a tájékoztató itt olvasható».

A korrekciós műtétek, illetve a beültetett implantátumok nem befolyásolják az emlőszűrés hatékonyságát azaz nem fednek el esetleg megjelenő daganatokatés nem idézik elő daganatok kialakulását.

Érdekestémák