Indiai jövőkép

Indiai jövőkép

Indiai jövőkép

A legnagyobb indiai iparvállalat autós részlege újabb modern külsejű tanulmánnyal lepte meg a Genfi Autószalon közönségét. Galéria - kattintson a képre A korábbi években már megszokhattuk, hogy a Tata szakemberei Indiai jövőkép valami korszerűnek látszó néznivalót az európai autókiállítás-látogatóknak, amit eszük ágában sincs gyártani.

Az Elegante azonban más: egyrészt az eddigi leghétköznapibb Tata tanulmány, másrészt a cég elnöke, Ratan Tata szerint formaterve egyes részleteivel a következő Indica kisautón is találkozhatunk majd.

Indiai jövőkép

Nyilván nem a keskeny, függőlegesen elnyúló lámpákra és az óriási első légbeömlőkre gondolt, sokkal valószínűbb, hogy a masszívnak látszó, egyszerű vonalvezetésű középső rész stílusát örökölheti az inidaiak következő népautója.

Galéria - kattintson a képre A tanulmány bő egy számmal nagyobb, mint az Indica, nagyjából akkora, mint egy Volkswagen Jetta, és a készítői szerint épp olyan biztonságos, és tiszta üzemű, mint bármelyik mai európai személyautó.

Arról, hogy miféle műszaki megoldások Indiai jövőkép meg a lemezek alatt, egyelőre nem árultak el semmi biztosat, csupán annyit említettek meg, hogy az autóba a hétköznapi 1,4 literes négyhengerestől a lóerős V6-osig bármi beépíthető lehet.

Indiai jövőkép

Az Elegante felszereltsége Indiai jövőkép elméletileg minden igényt kielégít: a műholdas navigációtól a parkolóradaron keresztül az esőérzékelős ablakörlőig mindent tartalmaz, ami egy modern személyautótól elvárható.

Érdekestémák