Béres szemerő. Béres Szemerő Forte filmtabletta – 90db

Béres Szemerő Omega 3 Komplex 45 DB – hotel-platan.hu

BÉRES Szemerő FORTE luteinnel filmtabletta 90db

Előrehaladott állapotban az éleslátást igénylő feladatok elvégzése például olvasás, arcok felismerése nehézzé vagy lehetetlenné válik. A betegség tünetei általában 50 éves kor felett jelentkeznek, de a szemben zajló káros folyamatok már mintegy béres szemerő évvel korábban megkezdődhetnek.

béres szemerő

Bár a betegség nem gyógyítható, de korai felismerés esetén a romlás lassítható, megállítható. A betegség tüneteit egy egyszerű, ún. Amsler-teszttel mindenki ellenőrizheti.

béres szemerő

Amsler-teszt használata A tesztet jól megvilágított körülmények között végezze. Helyezze a négyzetrácsot a szemétől cm távolságra, béres szemerő számítógépen végzi a tesztet, szintén ezt a távolságot tartsa.

béres szemerő

Ha használ olvasószemüveget, akkor azt viselje a teszt alatt is. Takarja le az egyik szemét és fókuszáljon a középső pontra, úgy hogy közben az egész rács területét lássa.

Ezt követően, tesztelje a másik szemét is.

Béres Szemerő Forte filmtabletta – 90db

Figyelje meg, hogy lát-e szabálytalan vonalakat a négyzetrácson hullámzó vonalakat, torzulást vagy hiányzó területeket! Amennyiben a négyzetrácsban torzulást, hullámos vonalakat észlel vagy homályos felületet lát mielőbb keressen fel egy szemorvost további vizsgálat céljából! Hasznos segítség a szakorvosnak, ha az érintett területet a kinyomtatott képen körberajzolja.

Tovább olvasom Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írja meg véleményét!

Érdekestémák