6 nézőpont

nezopont nezopont – Oldal 6 – Nézőpont Intézet

a látás romlott, torokfájás

A múlt heti, országosan reprezentatív felmérés szerint a teljes felnőtt népességen belül 6 százalékpontra nőtt a kormánypártok 40 százalék előnye a baloldallal 34 százalék szemben. Az átrendeződést az oltások sikerével magyarázták: a védekezést irányító miniszterelnök munkájával a magyarok 58 százaléka elégedett.

vízió, hogyan lehet megtudni, milyen mínusz

Csak minden harmadik ember 35 százalék kritizálja a kormányfő tevékenységét. Ehhez hasonlóan magas elégedettségi mutatószám a koronavírus-járvány elleni védekezés éve után kevés európai országban fordul elő - jegyezték meg.

mínusz plusz távollátás rövidlátás

Forrás: Nézőpont Intézet Az elégedettség Orbán Viktor munkájával a pandémia előtti adathoz viszonyítva még növekedett is 4 százalékponttaligaz, a tavaly tavaszi kimagasló 6 nézőpont 72 százalék aligha ismételhető 6 nézőpont - írták. A közvélemény-kutatás a baloldali lista gyengülését mérte.

Márciushoz képest a kormánypártok támogatottsága 2 százalékponttal emelkedett a januárihoz hasonló értékremíg a baloldal 3 százalékpontot veszített.

látás és rezgésmasszázs

A baloldal a közös indulás deklarálása óta még nem volt ilyen gyenge, 6 nézőpont "az oltások sikere ellenére kialakult oltásellenes imázzsal magyarázható" - fogalmaztak. A teljes népesség mellett az aktív választók körében is vizsgálták a pártpreferenciát. Jövőre két nagy pártlista versenyére lehet számítani, jelenleg 51 százalékkal vezet a Fidesz.

egyidejű látás az

A baloldali közös lista "most vasárnap" 43 százalékot kapna, de az aktív választók további 6 százaléka is elégedetlen a kormány munkájával. Közülük hangoskönyv látomás Kétfarkú Kutya párt 2 százalék és a Mi Hazánk Mozgalom 3 százalék szavazói azonosíthatók be.

Érdekestémák