Szemészeti koncepció

Vállalati szemészeti szűrővizsgálat Vállalati szemészeti szűrővizsgálatok A céges szemészeti szűrővizsgálat célja hogy segítsük a munkáltatókat abban, hogy megőrizzék munkavállalóik egészségét, munkavégzésüket hatékonyabbá tegyék. EüM rendelete alapján a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményei azon munkavállalók részére, akik naponta legalább 4 órát töltenek monitor előtt, a munkáltató köteles a munkavállaló szem és látásvizsgálatát elvégeztetni, majd ezt 2 évenként megismételtetni.

A jogszabályban előírtaknak megfelelően kötelező az éleslátást biztosító szemüveg térítése a munkavállaló részére.

szemészeti koncepció fokozott látás

A rendelet értelmében szemészeti koncepció képernyő előtti munkavégzéshez használt szemüveg elszámolható szemészeti koncepció, így a munkáltató növelheti beosztottaik juttatásait, miközben költséget csökkent. Szaküzletünk felszereltsége és ember állománya lehetővé teszi a rugalmas szemvizsgálat és kiszolgálás lehetőségét, azaz igény esetén az egyes cégek helyszíni szűrését helyszínen lebonyolított szemvizsgálat és szemüveg értékesítést is vállaljuk.

szemészeti koncepció mit jelent a látásélesség 0 6 egység

Így biztosítani fej és látás, hogy a munkavállalók a lehető legkevesebbet legyenek távol munkahelyüktől és kényelmes formában jussanak hozzá a szükséges szemvizsgálathoz és a munkájukat hatékonyabbá tevő éleslátást biztosító szemüveghez. Cégünk koncepciója hogy kedvező ár-minőség arány mellett kiemelt figyelmet szánjunk ügyfeleinkre. Árajánlatunkban speciálisan az adott cégre szabott legkedvezőbb megoldást biztosítjuk.

szemészeti koncepció hogyan lehet tudni, hogy rossz-e a látása

Amit kínálunk: keret megállapodás egy,- kétéves szerződési lehetőség szemészeti koncepció kiszállás a vállalkozás, szervezet szék, — telephelyére széles kollekció, db szemüvegkeret, helyszíni keretválasztási lehetőség legújabb keret és lencsekollekcióból választhatnak védőszemüveg készítése a helyszínen lehetőség van kézpénzzel, hitelkártyával szemészeti koncepció akár egészségpénztári kártyával való fizetésre kedvezményes éleslátást biztosító szemüveg elkészítése nem csak a helyszíni kitelepüléskor családtagoknak kedvezmény üzleteinkben a keret megállapodás ideje alatt rugalmas ügyfélközpontúság.

Érdekestémák