Szemészeti fizioterápia, Fizioterápia

Szakrendelések - Városi Egészségügyi Központ Gyál

Irányí tásuk alá 8 röntgenasszitens, ill.

CT-operátor, valamint 4 adminisztrátor tartozik. Az osztály technikai felszerelései ben és ban megújultak.

szemészeti fizioterápia

Műszerparkja lehetővé teszi, hogy napjainkban már igen sokrétű képi diagnosztikai feladatok többségét el tudjuk végezni. Fegyvertárunkból lényegében csak az angiográfiás vizsgálati lehetőségek, valamint az MR diagnosztika hiányzik.

Szakterületek: Konvencionális hagyományos röntgendiagnosztika Ezeket a vizsgálatokat korszerű direkt digitális felvételező rendszerrel végezzük. E metodika főbb előnyei: viszonylag alacsony sugárterhelés, gyorsaság, kiváló képminőség, digitális archiválás.

szemészeti fizioterápia

A gasztroenterológiai beavatkozásokat foszforlemezes képdigitalizáló berendezéssel végezzük. Komplex emlődiagnosztika Mammográfiás rendelésünkön a röntgenfelvételek elkészítésén és értékelésén túl -szükség esetén- a komplex diagnosztika egyéb metodikáit ultrahangvizsgálat, aspirációs cytológia, core-biopszia, galactográfia is alkalmazzuk.

szemészeti fizioterápia

A szükséges intervenciókat beleértve a műtét előtti jelöléseket is részben ultrahang irányításával, részben stereotaxiás mammográfiás berendezésünk segítségével végezzük. Ultrahang-diagnosztika A módszerrel szemben támasztott jelentős mennyiségi igényt összesen két berendezéssel igyekszünk kielégíteni.

szemészeti fizioterápia

Készülékeink minősége és transducer-válsztéka a szokásos hasi, kismedencei és lágyrész vizsgálatok mellett alkalmasak az érrendszeri diagnosztikára is. Ultrahanggal vezérelt intervenciós beavatkozásokat is végzünk. Szemészeti fizioterápia Tomográfia CT Napjainkban is korszerűnek szemészeti fizioterápia 32 szeletes spirál CT-berendezéssel dolgozunk, mely a neurológiai vizsgálatok mellett a mellkasi, hasi és kismedencei, valamint mozgásszervi pathológiás folyamatok felderítésére is alkalmas.

szemészeti fizioterápia

A kórház ambulanciáinak, valamint a vonzáskörzetbe tartozó járóbetegeknek az ellátása előjegyzés alapján történik. A központi radiológiai osztály rendelési ideje: Mammográfia: Hétfő - Csütörtök: óráig, Péntek: óráig CT-laboratórium: Hétfő - Péntek: óráig csütörtök-péntek délutános műszak változó Röntgen és UH diagnosztika: Hétfő, Kedd: óráig, Szerda-Péntek: óráig Csütörtök: óráig UH délután Főbb elérhetőségeink telefonon: A Radiológiai Osztály központi száma

szemészeti fizioterápia

Érdekestémák