Szemészeti autorefraktométer

szemészeti autorefraktométer

Gyors autorefraktometer, melynek mérési elve az infravörös skiaszkópián alapszik.

szemészeti autorefraktométer

Alkalmas csecsemők szűrésére is, akár már 6 hónapos kortól. Mikro strabismus mérésére alkalmas.

szemészeti autorefraktométer

A méréshez és kiértékeléshez nem szükséges külső számítógép, a készülék beépített számítógéppel rendelkezik. Dokumentálási lehetőségek: páciens adatnyilvántartó program licensz Dvizsgálati tanúsítvány protokoll nyomtatása licensz Zöntapadós etikett nyomtatása, mely beragasztható a kartonba is.

szemészeti autorefraktométer

Tiszteljen meg bizalmával és jelentkezzen be gyermekével Dr Semsey István szemész főorvosunkhoz gyerekszemészeti szakvizsgálatra. Bejelentkezés: személyesen Tiszaújvároson a Szent Szemészeti autorefraktométer út Ilyenkor mindenképpen szemvizsgálatra kell vinnünk csemeténket, hogy a szemész szakorvos minél előbb orvosolni tudja a szembetegséget.

szemészeti autorefraktométer

Leggyakrabban a szemizmok kóros vezérlése miatti kísérő kancsalság fordul elő. A gyermek látóközpontjába nem egyforma kép kerül a két szemből. Az agy gyermekkorban úgy tudja megoldani ezt a problémát, szemészeti autorefraktométer a nem jó képet nem dolgozza fel, így kialakulhat a tompalátás.

szemészeti autorefraktométer

A kancsalság észlelésekor feltétlenül szükséges szemorvosi vizsgálat. A gyermekkori szemproblémák közül a kancsalság után a túllátás és a rövidlátás a leggyakoribb szemprobléma, ám ezek felismerése nem egyszerű csemetéinknél.

szemészeti autorefraktométer

Ha a családban előfordult valakinél fiatal korában kancsalság, tompalátás, vagy egyéb szemproblémák, továbbá, ha a gyermek kora szülött volt, akkor mindenképpen vizsgáltassuk meg szemész szakorvossal. Hozza el gyermekét optikánkba, és mi elvégezzük a megfelelő szemészeti autorefraktométer, hogy gyermeke egészséges lehessen!

További kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Érdekestémák