Szembevérzés szemcsepp, Red or bloodshot eyes | Vizulize

szembevérzés

Mit tehetünk a szemvörösség ellen?

Mindkét szememre kb. Kontaktlencsét hordani nem tudok, mindent kipróbáltam, de az utóbbi években már a leglágyabb egynapos lencsétől is azonnal vörös lett a szemem.

A problémám az, hogy szinte állandóan vörösbe hajló, fátyolos és fáradt a szemem, alatta fekete karikákkal. Pontosan leírni nem tudom, szembevérzés szemcsepp úgy néz ki, mintha egyáltalán nem pihennék, eltűnt a szemem csillogása.

szembevérzés szemcsepp

Szárazságra használok műkönnyet, de semmi javulást nem érzek. Enyhe fájdalom és szárazság érzés is vele jár.

Search for: Bevérzett a szemed? Ne ess pánikba!

Voltam többször orvosnál, a könnytermelésemmel nincsen gond, elváltozást nem lát. Tobradex szemcsepp kúrával viszont mindig rendbe jön, pár hónapig tökéletes, megint friss az arcom, kitisztul a szemem, aztán kezdődnek előröl a tünetek. Napi szinten kb. De amikor a szemcseppet használom, ugyanennyit dolgozom, és még sincsen semmi gondom.

szembevérzés szemcsepp

Idén kb. Tudna esetleg tanácsot adni?

szembevérzés szemcsepp

A vérképem tökéletes, gyógyszert nem szedek, tehát nem tudok ilyen hatásra gondolni. Esetleg valami fertőzés lehet a szememben, ami nem tud kitisztulni? Vagy a szemüveg nem megfelelő?

Üdvözlettel, Adrienn Kedves Adrienn, Sajnos látatlanban nem tudok tanácsot adni, bár elég részletesen leírta szembevérzés szemcsepp panaszait mégis látni kellene a szemét, ahhoz, hogy érdemben segítséget tudjak adni. A tobradex használatához sajnos látatlanban nem tudok hozzá szólni. Azt a szemorvosával kell megbeszélnie Üdvözlettel.

szembevérzés szemcsepp

Érdekestémák