Rossz látvány.

rossz látvány

A hétvégén a Maroson hullámzott lefelé a román szomszédainktól "ajándékba kapott" szeméthalom.

Szörnyű látvány videón: így viszi a szomszédból érkező rengeteg szemetet a víz

Videón is mutatjuk. Megdöbbentő rossz látvány készített hétvégén a makói Hegedűs Éva a Maros partján.

A felvétel tanúsága szerint nagy tömegben érkezett — nagy valószínűséggel a határ túloldaláról — a víz tetején úszó szemét, írja a delmagyar. A víz felszínén egymást érik az üres üdítős flakonok, a PET palackok. Romániában van rá példa, hogy a szemetet a folyópartra hordják ki az emberek, rossz látvány pedig a szél könnyen a folyóba fújja, ami aztán szállítja tovább a nemkívánatos hordalékot Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd!

aki segít visszanyerni a látást

Egyrészt rossz látvány, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk.

vitaminok látássérülés esetén

Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed?

Tweetelés Olvasói megkeresés okán ezúttal a Kertész és a Rossz látvány utcákat összekötő Mély utca jelenlegi állapotát mutatjuk be. Ami sajnos tény, hogy aki tesz egy könnyed sétát a környéken az rossz minőségű, gyomnövényekkel tűzdelt járdákkal találkozhat a város, eme autós forgalom tekintetében szerény, félreeső kis szegletében. Olvasónk szerint ez nem egy újkeletű jelenség az utcában. Mint elmondta, sajnos már huzamosabb ideje nem végeztek semmilyen karbantartást a járdákon.

Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!

mezopikus látás

Érdekestémák