Pontos szemvizsgálat, 7 lépéses Taupert szemvizsgálat - ZEISS Vision Center

7 lépéses Taupert szemvizsgálat - Széchenyi Optika

hogyan ellenőrizheti a látását

De tényleg ez a legfontosabb? Elég hangsúlyt fektetünk az egészségünkre, a pontos és precíz szemvizsgálatra? A Trend Optika üzleteiben világmárkás szemüvegek hatalmas választéka megtalálható, az extravagánstól a teljesen egyedi darabokig.

hova küldik szolgálni gyenge látással

Cégünk azonban ugyanekkora hangsúlyt fektet pontos szemvizsgálat professzionális szemvizsgálatokra is. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk annak pontos szemvizsgálat, hogy ügyfeleink a piacon elérhető legjobb szolgáltatást kapják.

Stílus Blog Ezek a biztos jelek, hogy el kell mennie szemvizsgálatra Sokan csak akkor mennek el látásvizsgálatra, ha a szemproblémák már kényelmetlenséget okoznak a mindennapjaikban. Pedig a szemvizsgálat nemcsak az életminőségünkön javíthat, hanem számos szembetegséget kiszűrhet és megelőzhet.

A vizsgálat mindössze 90 másodpercig tart, és ez idő alatt 9 féle vizsgálatot is elvégzünk. Csak másfél percet kérünk az életedből a pontos szemvizsgálat épségéért cserébe!

alkonyati látomás válaszol

Legmodernebb szemvizsgálati technológiánk segítségével olyan szemüvegeket tudunk készíteni, melyek tiszta éjszakai látást biztosítanak neked, tükröződés és vakító fényszóródás nélkül.

És ami a legfontosabb, hogy a mindössze 90 másodperces mérés során 9 féle vizsgálatot is elvégzünk: Szem fénytörési adatai Alacsony és magasabb rendű aberrációk A fénytörést tág és szűk pupillánál Szaruhártya térkép keratoconusz szűrése és a szemlencse átlátszóságának mérése szürkehályog szűrése Szemnyomás értéke zöldhályog szűrése a zöldhályognak vezető szerepe van a vakság kialakulásában.

látáslátás és rövidlátás

Amsler-teszt, makuladegeneráció szűrés 40 éves kortól erősen ajánlott szűrés Színlátás teszt Szaruhártya vastagság és a szem elülső csarnokának mélységét Szaruhártya kontaktlencse illesztési adatai görbületi sugár, átmérő A szemünk egészsége, a látás életminőségünk egyik meghatározó alapeleme, így a rendszeres és professzionális szemvizsgálat kulcsfontosságú.

Mint pontos szemvizsgálat élet minden területén, úgy az optikában is hatalmas fejlődés tapasztalható szemész Kostina utca digitalizáció tekintetében.

A tudatos egészségmegőrzés része az is, hogy tisztában legyünk a legmodernebb és leghatékonyabb szemvizsgálati eszközökről és eljárásokról, melyekben a Trend Optika az élen jár.

gyenge látás lőhető vagy sem

Az objektív látásvizsgálatot a legmodernebb hullámfront technológián alapuló refraktométer az Essilor Wave Analyzer segítségével végezzük. A lézeres látásjavító műtétek során is Hartmann-Shack szenzorral felszerelt, hullámfront-elemzésen alapuló készülékek segítségével dolgoznak.

A látásellenőrzés, látásvizsgálat, szemvizsgálat látszólag szinonimák, amelyekkel mindennap találkozunk, de van néhány fontos különbség, amit Önnek is jó tudnia!

Kiszámolja, hogy szemeid távol- vagy közel látók, illetve, hogy fennáll-e szemtengelyferdülés. Ezen kívül a magasabb rendű aberrációkat is mérhetjük, melyek a finomabb optikai hibákat jelentik.

Rossz látással szolgáltam

A készülék a szem fénytörését szűk nappali és tág éjszakai pupillánál is méri, ez fontos, ugyanis főként gyengébb fényviszonyok között, pl.

Természetesen a gyors gépi mérés után hagyományos módon is ellenőrizzük a legjobb szemüveges korrekciót, de erről a következő cikkünkben olvashattok! Addig is, jelentkezz bátran szemvizsgálatra a Trend Optika Csoport üzleteibe, ha neked is fontos a szaktudás és a legmodernebb műszerek párosítása!

Látásvizsgálat csúcstechnológiával!-Széchenyi Optika Szolnok

Vizsgálati eredményt nem áll módunkban kiadni.

Érdekestémák