Látásvizsgálati könyvek, hotel-platan.hu - globális gyógyászati online katalógus

Látásvizsgáló könyvek - Látásvizsgáló eszközök - Orvosi-egés

Látásvizsgáló tábla

Orfield:Seeing Space cikk, amelyben egy gyógyult rövidlátó mesél arról, hogyan kellett újratanulnia a térbeli tájékozódást Könyvajánló: Esther Joy van der Werf könyve nagyszerű segítség az olvasószemüvegeseknek. Esther Bates tanár, Kaliforniában él és rengeteget tanultam tőle.

látásvizsgálati könyvek

Neki köszönhetem én is a jó látásvizsgálati könyvek közelre. Esther Joy van der Werf összegyűjtötte Bates írásainak legjavát és kiadta ebben a kis könyvben.

Bármiről is legyen szó, hatalmas problémákat előzhetünk meg a segítségükkel, éppen ezért ajánlott legalább évente elmenni rájuk. Így van ez a látásvizsgálattal is, melyet szintén nem érdemes addig halogatni, míg nagyobb problémát nem látásvizsgálati könyvek. Bár sokan úgy érzik, szemeik tökéletesen funkcionálnak, lehetséges, hogy egy ilyen vizsgálat során kellemetlen meglepetések is érhetik őket. Persze a látásunk elég kényes téma, így talán sokkal hamarabb észrevesszük, ha valami nem stimmel vele.

Jacob Liberman a látásjavítás egyik legizgalmasabb alakja. Ebben a könyvben meséli el, ő hogyan szerezte vissza éleslátását. Jacob az érzések mestere, sokat lehet tanulni ebből a könyvből arról, milyen érzések homályosítják el a látást és hogyan lehet ezeket felszabadítani.

látásvizsgálati könyvek

Ez is Jacob Liberman könyve, ő ugyanis a színterápiát is használja. A színektől pedig eljutott a fényig, a fény mint terápiás eszköz lehetőségéig.

A látásélesség az éles látás számszerűsített mértéke.

Ezek Roberto Látásvizsgálati könyvek könyvei. Roberto a tudatosság felé vezető útnak használja a látást és a szemeket, izgalmas belső utakra, a belső fejlődéshez vezető segítőkké teszi ezáltal a szemproblémákat. És ő itt él a közelünkben, Bécsben!

A vonzerő 3 elfeledett összetevője - Brigitta Békési - TEDxGyőr

Meier Schneider. Nem maradhat ki ebből a könyvtárból ő sem. Ő az, aki vakon született és elképesztő kitartással, makacssággal fejlesztette ki a látását. Sokat lehet tanulni tőle is.

látásvizsgálati könyvek

Nemrég találtam rá erre a könyvre, remek gyakorlati ötletek vannak benne.

Érdekestémák