Látáspróba létrehozása. Látásteszt gyerekeknek ingyen

csepp méz a szürkehályogban

szemészeti a-szkenner

Érci Optika Kft. Zuglóban az Érci Optika KFT óta áll a lakosság szolgálatában szemüvegkészítéssel és javítással valamint optikai cikkek és kellékek forgalmazásával. Korszerű szemészeti-szemvizsgálati műszerparkot hoztunk létre, rendelkezünk a legmodernebb, a szemüvegkészítéshez szükséges gépi berendezésekkel, hogy a legpontosabban és a legrövidebb időn belül tudjuk a vásárlóinkat kiszolgálni.

egyszerű gyakorlatokkal állítsa helyre a látást

Vásárlóinkat a megfelelő szemüvegkeret és kontaktlencse kiválasztásában digitális fotó és bemutatórendszer segíti. A kor elvárásainak megfelelően légkondicionált helyiségekben, a legmodernebb vizsgálóberendezésekkel diplomás optometristák végzik látáspróba létrehozása computeres látásvizsgálatot.

gyenge látás, hogyan lehet visszaszerezni

Nagykereskedelmi tevékenységünknek köszönhetően több mint szemüvegkeret fazonból válogathatnak vásárlóink. Rec Specs és El Nino márkájú dioptriázható sportszemüveg kollekciónk, minden sportághoz speciális megoldást nyújt.

víz és rövidlátás

Műhelyünk felkészült bármely divatirányzatú szemüvegek csúcsminőségű kivitelezésére. Szemüvegszalonunk előtt parkolási lehetőséget biztosítunk.

cink készítmények a látáshoz

Várjuk Önt másik üzletünkben Szob, Arany János utca

Érdekestémák