Látásélességi műtét

látásélességi műtét

Ami közös: mindannyian élesebben látnak, mint előtte szemüveggel, kontaktlencsével. A femtolézer megjelenése előtt a NASA és az amerikai haditengerészet nem engedélyezte az asztronautáknak és vadászpilótáknak a hagyományos szemészeti lézerműtétet, ahogyan a szemüveget és a kontaktlencsét sem.

spániel látomás

Az éles látás élményét a műtét után azonnal megtapasztalja Sokan nem engedhetjük meg magunknak, hogy a megszokott életritmusunkat hosszú időre felborítsuk egy lézeres szemkezelés miatt. A perces ambuláns műtét után mindössze 1 napot ajánlott pihenéssel tölteni, a teljes gyógyulási idő is gyors.

a hiperopia a legjobb recept

Másnap ott folytathatjuk a munkát, ahol abbahagytuk, kivéve, hogy egy életre jobb látásélességet szereztél. Ez a legbiztonságosabb, legkényelmesebb mód arra, hogy sasszeműek legyünk A femtolézert Dr. Juhász Tibor magyar származású fizikusprofesszor látásélességi műtét ki, aki az Egyesült Államokban, Látásélességi műtét Diegóban kutatta a lézer szemészeti lehetőségeit.

mi magunk korrigáljuk a látást

A milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó femtolézer anélkül jut el a szaruhártya belsejébe, hogy annak felszínén bármilyen sérülés keletkezne. A kezeléshez két lézer szükséges: a femtolézer egy védőlebenyt alakít ki a szaruhártya felső részén, egy másik excimer lézer pedig a korrekciót végzi.

Mivel a szaruhártya belsejében nincsenek idegvégződések, ezért a műtétet követően, és a gyógyulás alatt sincs fájdalom.

40 év a látás javításáról

A számítógépes vezérlésnek köszönhetően a korábbi, késes eljárásokra jellemző esetleges komplikációk kizárhatók. A Sasszemklinika Magyarország legnagyobb lézerklinikája, 20 év és 93 lézeres látásjavító kezelés tapasztalatával.

hogy a természet hogyan befolyásolja a látást

Hazánkban egyedülálló az is, hogy három különböző csúcstechnológiájú látásélességi műtét rendelkezünk, hogy minél több látásmódproblémát tudjunk kezelni. Ingyenes vizsgálatra jelentkezem.

lehet-e rövidlátással futni

Érdekestémák