Látási eljárások

Lézeres szemműtétek összehasonlítása | Lézeres látásjavítás

Miben különböznek egymástól a látáskorrekciós műtéti eljárások?

töltse le a szemvizsgálati táblázatokat megengedett látás magasságban történő munkavégzés során

Háromféle eljárást alkalmaznak ma világszerte a szaruhártya fénytörésének lézerrel történő megváltoztatására, vagyis a végleges éles látás elérésére: PRK a teljesen biztonságos eljárás. A lézeres korrekciót közvetlenül a szaruhártya felszínén végezzük. A PRK eljárással végzett látásjavító műtétet elsősorban mínusz 4 dioptria alatti fénytörési hibák esetén javasolt.

szűrővizsgálat mi ez senki sem méltó a megvetésemre

Előnye, hogy rendkívül biztonságos, eredményei kitűnőek. Hátránya, hogy a műtét utáni első három nap kifejezetten kellemetlen, akár fájdalmas is lehet. A munkába állás általában napot vesz igénybe, a gyógyulási időszak hosszú.

A látástréning nagy kérdései 6/2 - Az erős rövidlátó 1

LASIK a kényelmes módszer. A szaruhártya teljesen érzéketlen felszín alatti rétegeiben végezik el a lézeres korrekciót.

Ehhez azonban hozzá kell férniük a felszín alatti rétegekhez.

rövidlátás 3 dioptriáig látásromlás időseknél

A hagyományos LASIK során egy mikrokeratom nevű rezgő késsel egy lebenyt képeznek a szaruhártya anyagából, így érve el az látási eljárások rétegeket. A hagyományos LASIK előnye, hogy nemcsak a műtét alatt, hanem a műtét után sem kell semmilyen komoly kellemetlenségre, fájdalomra számítani. Gyorsan stabilizálódik a látásélesség, ezért általában nap múlva nincs akadálya a munkába állásnak sem.

szemészeti munkaállomás ára rövidlátás és látás-helyreállító gyakorlatok

Hátránya, hogy ritkán ugyan, de főként a mechanikus mikrokeratom által készített lebeny miatt lehetnek súlyos szövődményei. FEMTO a biztonságos és kényelmes eljárás A biztonságosságot jelentő technikai újdonság a hagyományos LASIK eljáráshoz képest az, hogy a védőlebenyt nem emberi kéz, nem mechanikus műszer, hanem egy számítógép látási látási eljárások speciális femtosecundumos lézerkészülék alakítja ki.

A védőlebeny számítógépes terv alapján, a lézer elképesztő pontosságával, a milliméter ezredrészének megfelelő precizitással készül.

Miben különböznek egymástól a látáskorrekciós műtéti eljárások? Kezelési lehetőségek Itt a lézeres szemműtétek új generációja! Previous Pause Következő 1. Kezelési lehetőségek Online jelentkezés esetén a vizsgálat 50 éves kor alatt ingyenes, felette 10 ezer forint. Itt tud jelentkezni.

A célszámítógép minden páciens számára megtervezi az adottságainak megfelelő ideális védőlebenyt, s a speciális lézer ezt az ideális lebenyt alakítja ki, mely tökéletesen visszailleszkedik és rendkívül gyorsan, stabilan rögzül. A teljes fájdalommentesség, a rendkívül gyors gyógyulás, a kezelés tervezhetőségén és hihetetlen precizitásán alapszik. A nagy dioptriás kezeléseknél is kitűnő eredményt garantál ez a módszer.

A világban végrehajtott több látási eljárások kezelés alapján állíthatjuk, hogy a femtolasik az orvostudomány egyik legbiztonságosabb látási eljárások.

  • A látás fontosságáról
  • Blog Teendők lézeres szemműtét után: mit szabad és mit nem?

Érdekestémák