Látás lefedettség

Látás lefedettség. Gyermek-alapellátási Információs Portál

látás lefedettség

Kideríthető a pontos mobilnetes lefedettség Origo Párját ritkító funkciót kapott az internetkapcsolat sebességének mérésére kitalált Ookla Speedtest mobilapp, képes szolgáltatónként mutatni egy térképen a mobilnetes lefedettséget. Az új funkció sejthetően a felhasználók által szolgáltatott adatokon alapul, így a Speedtestnek rendkívül életszagú adatai vannak arról, hogy hol és látás lefedettség látás lefedettség érhető el.

A képernyő alján lévő szolgáltatónévre koppintva váltani lehet a mobilszolgáltatók között, így összehasonlítható a lefedettségük.

látás lefedettség

A térkép sajnos tipikus letöltési és feltöltési sebességeket nem képes mutatni, így nem használható annak a látás lefedettség, hogy egy specifikus helyen melyik szolgáltató kínálja a leggyorsabb mobilnetet. Összehasonlíthatóvá vált a mobilszolgáltatók lefedettsége a Speedtest appbanForrás: Origo Ettől függetlenül az Ookla appjának új funkciója nagyon hasznos lehet például az utazások és üdülések megtervezésekor, vagy ha valaki félreeső helyen lévő ingatlant vásárolna, és kíváncsi a mobilnet puszta elérhetőségére.

látás lefedettség

Érdekestémák