Körte szemészet

Szent Margit Rendelőintézet Szemészet Szakrendelés

Szemészet - Csepeli Szakrendelő

Kedves Pácienseink! A koronavírus járvány miatt némi szünet tartására kényszerültünk. Rendelésünk november től ismételten a megszokott rendben működik. Kérjük Önöket, hogy leginkább akkor keressék fel magánrendelésünket ebben a járványos időszakban, ha ez feltétlenül fontos.

Ha csak szemészeti szűrővizsgálatra jönnének és nincs semmi panasz, akkor biztonságosabb egy későbbi időpontban felkeresni minket.

táplálék a látás javítására

Fontos, hogy a felesleges találkozásokat elkerüljük, ezért csak a pontos rendelési időben érkezőket tudjuk ellátni. Késés esetén vagy nem tudjuk vállani a vizsgálatot, vagy csak részben tudjuk elvégezni. A rendelésre kérjük, hogy a gyermekeket egy szülő kísérje. Maszk viselése kötelező. A körte szemészet előtt csekklistát kell kitölteni. Ha bármilyen felső légúti tünet fordult elő 2 héten körte szemészet, akkor ezt jelezzék előre és az időpontjukat módosítjuk.

Kérjük megértésüket és türelmüket ebben a megváltozott, új helyzetben!

Account Options

Várjuk szeretettel Önöket megszépült rendelőnkben! Az elsősorban gyermekek szemészeti ellátására specializálódott rendelő ifjak és felnőttek teljes körű ellátását is végzi. Így akár egy teljes család szemészeti vizsgálata egy helyen megoldható. A gyermekszemészet a szemészet szakmán belül is egy nagyon speciális terület.

Vörösvári úti rendelő

Nem véletlen, hogy külön szakorvosi vizsga körte szemészet a gyermekek szemészeti ellátására. A gyermekszemész egyrészt más műszerekkel dolgozik, de ami a legfontosabb, hogy a gyermekek szemészeti vizsgálata más módszereket igényel.

látás-helyreállító műtét technológia

Képzeljük csak el azt, hogy egy körte szemészet hónapos csöppséget nem lehet olvastatni, de megkérdezni sem könnyű tőle, hogy mit is lát egy ábrán. A rendelő kialakításánál is az a cél vezérelt, hogy a gyermekek számára barátságos környezetet hozzunk létre. Természetesen ezzel a legkisebbekre is gondoltunk.

A rendelő magas technikai színvonalon felszerelt. A legjobb minőségű, számítógép vezérelt keratorefraktométeren kívül külön megemlíthető az egészen pici babák - fél éves- szemészeti szűrésére alkalmas számítógép vezérelt refraktométer, ami Plusoptix névre hallgat.

Réslámpánk Canon kamerával felszerelt és így alkalmas fényképes dokumentáció készítésére a szem különböző területeinek eltéréseiről.

Körte szemészet, Inczeffy Patika

Szemfenék vizsgálatra három műszeres lehetőségünk is van. Az egészen picik szemfenék vizsgálatára rendelkezünk un.

Bates könyv, amely javítja a látást

A rendelő Óbudán, a III. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető az 1-es villamos Óbudai rendelő nevű megállójától a Körte utcán át. Gépkocsival pedig könnyedén lehet parkoló helyet találni. Néhány szót magamról. Jelenleg a Heim Pál Kórház Madarász utcai Kórházának gyermekszemészeti rendelésének részlegvezető főorvosaként dolgozom.

Szemészet és gyermekszemészet szakvizsgával rendelkezem. A Magyar Gyermekszemészek és Strabológusok Társaságának vezetőségi tagja vagyok sok ciklus óta, jelenleg a titkári posztot töltöm be.

a látásvesztés oka 40 év után

Továbbképző előadásokat tartok rendszeresen, cikkeket írok szakkönyvbe, magazinokba, TV, rádió szerepléseket vállalok. Szívügyem a gyermekek elsővonalbeli szemészeti szűrését végző védőnők szakmai támogatása.

Szeretettel várom Önt és körte szemészet

látás kiképzése a nap folyamán

Érdekestémák