Homár látvány

homár látvány

rövidlátás reggel

A Maine hagyomány óta homár látvány Kim Knox Beckius óta Maine látogatók álmodik ideális tengerparti környezet egy homár lakoma megtalálták a módját, hogy Thurston Lobster Pound Bernard, ahol az édes, a vaj mártott homár és más tengeri különlegességek várják. Imádni fogod ízlelgette csak homár látvány homár ebben a festői vízparti környezetben. Thurston egy nem-to-be-nem fogadott étkezési cél közelében Bar Harbor, Maine.

légyölő galóca a látáshoz

A kilátás Thurston Homár font néz ki, mint egy könyv fedelét, és valóban, fotók ehhez hasonló már megérintette az homár látvány az utazási útikönyvek és a dohányzóasztal könyvek, mint a New England Coast: leglátványosabb nevezetessége és Uticélok.

Homár csónakok tükrözik homár látvány kék vizek, várva a következő napi rákok hajsza. Ha van egy várakozás egy asztalra, és ott gyakran, mivel Thurston nem helyfoglalást, még a nagy csoportok, akkor nem bánja kiadások idő gyönyörködni és fotózni ezt a jelenetet.

Thurston vásárolja homár közvetlenül a lobstermen akik ezeket a vizeket.

látás és agyi befolyás

A vacsora valószínűleg töltött éjjel roaming az óceán fenekén. Homár csapdák kidolgozott, jól megtervezett contraptions.

azt a távollátást

Vontató csapdák kemény munka, és a homár kifogott dobta vissza, ha azok tojásrakó nőstények, vagy nem felel méretre vonatkozó követelményeknek. Tehát, hogy kösz Maine lobstermen mielőtt kötni az előke a Thurston és beleveti magát a helyi fogás. Tudja, hová menjen!

látás helyreállítása gyógyszeres kezelés nélkül

Érdekestémák