Gyermek látásvédelme. Összehasonlítás

gyermek látásvédelme

Gödöllő központjában, a Petőfi téren két optikát működtetünk. Családi vállalkozásunk ben indult, de 25 éves szakmai múltra tekint vissza.

gyermek látásvédelme

A kisebbik optikában gyermekszemészetet alakítottunk ki. A nagyobb optikában elsősorban a gyermek látásvédelme részére folyik teljes körű szemvizsgálat és személyre szabott szemüvegkészítés.

Gyermekek látásvédelme

A két boltról részletesen itt olvashat. Hivatásként végezzük a munkánkat, magas színvonalú, élvonalbeli optikai szolgáltatást nyújtunk.

gyermek látásvédelme

Célunk, hogy látásproblémájára a legtökéletesebb megoldásokat ajánljuk. Ezért helyben folyamatosan végzünk szemvizsgálatot, kontaktlencse vizsgálatot, és szemüvegkészítést.

Az optikai piac legújabb fejlesztései napra készen megtalálhatóak nálunk. Barátságos, családias hangulat jellemzi üzletünket.

gyermek látásvédelme

Helybeni jól felszerelt műhelyünkben akár várásra is készítjük szemüvegét, vagy elvégezzük a szükséges javításokat. A látásvizsgálat alatt nem csak a szükséges szemüveget, vagy kontaktlencsét írjuk fel, hanem minden esetben a különböző szembetegségekre történő alapos szűrővizsgálatot is végzünk.

gyermek látásvédelme

Amennyiben szükséges megfelelő szakrendelésre irányítjuk a pácienst, vagy helyben szemész szakorvosi vizsgálatot biztosítunk. Elek Ilona szemész főorvos magánrendelése folyik boltunkban.

gyermek látásvédelme

Érdekestémák