Férfiak látásvizsgálata. Lottica Szemvizsgáló Szalon

Végezze el az Online Látásellenőrzést és ellenőrizze látásának minőségét!

A férfiak fele nem lát jól Lapszemle Forrás: Népszabadság A volán mögött ülő urak jelentős része látásvizsgálatra szorulna. A jogosítvánnyal rendelkező férfiak több mint fele nem lát jól - nőknél ugyanez az arány alig haladja meg az egyharmadot - vagyis a volán mögött ülő urak jelentős része látásvizsgálatra szorulna - derült ki egy országos látásvizsgálat során.

a látás funkciói közé tartozik népi gyógyszerek rövidlátás

Egy éve indult útjára a Nagy látásteszt szűrőbusza, amelyen látszerészek ellenőrizték az ország lakosságának látását. A szakemberek több mint öt és fél ezer mi a látás normája vizsgáltak meg, és megdöbbentő eredményeket férfiak látásvizsgálata.

hogyan lehet megfejteni a szemvizsgálat eredményét hogyan gyógyítja a látást

Többek közt kiderült, hogy a résztvevők háromnegyedének további látásvizsgálatra volna szüksége. Ugyanakkor megállapították, hogy a férfiak sokkal kevésbé figyelnek szemük világára, mint a nők.

a rúnák javítják a látást és hogyan lehet javítani a látást

A szűrőbusz eddig 58 helyszínen, 42 településen járt és a szakemberek összesen főt vizsgáltak meg. Közülük 58 százalék volt a nő és 42 százalék a férfi, ami azt mutatja, hogy a látásteszt a nőket jobban érdekelte, mint a férfiakat.

a szukrazit befolyásolja a látást kor látás táblázat

A legfiatalabb résztvevő ötéves volt, a legidősebb Az átlagéletkor 48,8 év, ami várható volt, hiszen 40 év felett - az élettani változások miatt - a látásélesség romlik, férfiak látásvizsgálata az idősebb korosztály jellemzően már jobban figyel az egészségére. A szakemberek azt tapasztalták, hogy azok, akik munkavégzéshez számítógépet használnak, sokkal jobban figyelnek látásuk épségére és a megfelelő korrekcióra, mint azok, akik nem.

a rövidlátáshoz állandó szemüveget igényel látás-helyreállítási 3 rész

A vizsgált személyek csaknem negyede dolgozik vagy tölt el minimum négy órát monitor előtt, és férfiak látásvizsgálata csak minden hatodik embernek volt szüksége további látásellenőrzésre.

A szűrésen részt vevők között viszonylag magas, 32 százalék volt azoknak az aránya, akik egy éven belül voltak szemvizsgálaton, míg 21 százalék kettő, 16 százalék három éven belül ellenőriztette a látását.

jó látásra romlik az emberek látása

Ugyanakkor több mint harminc százalékra tehető azok aránya, akik az elmúlt három esztendőben nem találkoztak szakemberrel.

Érdekestémák