Agykárosodás látása

agykárosodás látása

Főoldal » Agykárosodás látása » Fertőző betegségek » Vírusfertőzések » Zikavírus » Agykárosodás látása - A mikrokefál gyermekek látása is károsodik A zikavírus fertőzés miatt agykárosodással született brazil gyerekek súlyos látás- és esetleg halláskárosodásban szenvednek - közölték brazil orvosok aThe Lancet című brit orvosi hetilapban Zikavírusagykárosodásmikrokefáliazikavírus MTI Hírek13 Az északkelet-brazíliai Recife egyik rehabilitációs központjában megvizsgált csecsemő felének csökkent a látása a látóidegek és a retina torzulása miatt és sokan kancsalként születtek.

tabletták a látáshoz, amelyek jobbak 5 látás

A mikrokefáliás esetek száma agykárosodás látása megnőtt, de még nem teljesen bizonyított, hogy a zikavírus okozza. A kóros kisfejűség a gyermek fejlődését végigkíséri, komoly tanulási nehézségeket, motorikus funkcióik károsodását okozza.

a szemek fájnak, elveszítik a szemüket sustanon és látás

A recifei központ orvosai vizsgálják a gyermekek látását és hallását, hogy megállapítsák az esetleges károsodás mértékét, mielőtt megkezdik a gyermekek agystimulációs terápiáját, mely serkenti a látásukat életük első három-hat hónapjában.

Az Egészségügyi Szervezet WHO csütörtökön arra figyelmeztetett, hogy a zikavírus robbanásszerűen terjed az amerikai kontinensen, és legalább négymillió embert fertőzhet meg.

miért mínusz a látás a látás helyreállítása, akinek sikerült

Érdekestémák